Container- en boxservice

Heeft u grotere hoeveelheden oude metalen of loodaccu’s af te voeren in het Westland en omstreken? Dan kunnen we u in overleg onze unieke gratis container- en boxservice aanbieden.

Die is zowel beschikbaar voor particulieren als bedrijven. Ze worden permanent, tijdelijk of eenmalig bij u geplaatst. Elcinco heeft een breed assortiment met verschillende formaten, van kleine boxen tot grote containers:

  • 1 m3
  • 2,2 m3
  • 25 m3
  • 40 m3

Verder maken we gebruik van speciale vloeistofdichte boxen voor het afvoeren van oude loodaccu’s. Deze kunnen met of zonder deksel worden geleverd.

Onze kunststof palletboxen zijn geschikt voor kleinere hoeveelheden en meer waardevolle soorten oude metalen, zoals bijvoorbeeld aluminium, koper en messing. Ze zijn compact, vloeistofdicht en stapelbaar.

Hoe werkt het?
U neemt contact op met Elcinco. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Daarna stellen we een bruikleen-overeenkomst op voor de container of accubox.

Container of box vol?
Dan kunt u ons bellen of mailen. Wij komen de container of accubox binnen twee tot drie werkdagen omwisselen of ophalen. Op verzoek is sneller ook altijd mogelijk, in overleg.

Na het ophalen worden uw materialen meteen afgewogen. Dan krijgt u een weegbon en een creditnota. Het bedrag wordt overgemaakt naar uw bankrekening. Elcinco kan eventueel ook zorgen voor contante betaling.

Duurzaam

Dankzij onze container- en boxservice weet u zeker dat uw oude metalen of accu’s op een milieu-verantwoorde wijze worden afgevoerd. En u krijgt altijd een mooie prijs.

Wilt u informatie over plaatsing op locatie van een container of vloeistofdichte box?

Bel ons dan op 0174 – 44 22 17 of mail naar info@elcinco.nl

Interesse? Neem contact met ons op