Harde schijf vernietigen

Laat uw harde schijf professioneel vernietigen

Alle gegevens die worden opgeslagen op uw computer(s) komen terecht op een harde schijf.Deze bevat meestal gevoelige informatie. Het is daarom van belang om altijd te kiezen voor professionele en vakkundige vernietiging van de harde schijf en daarmee de data die daarop aanwezig is. Het klinkt simpel: harde schijf vernietigen. Hoewel het ook geen hogere wiskunde is, wilt u hier geen risico mee lopen! Laat daarom het vernietigen van uw gegevens of harde schijf over aan een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet u ook zeker dat u voldoet aan strenge privacywetgeving. U wilt bovendien ook kunnen aantonen dat u hebt gezorgd voor goede, vakkundige vernietiging.

Een juiste, heldere en complete registratie inclusief vernietigingsverklaring is dan ook van groot belang. Wilt u verzekerd zijn van vakkundige en professionele vernietiging? Zeker weten dat uw data niet op straat komt te liggen? Uw bedrijfsgegevens niet misbruikt of verhandeld kunnen worden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt vernietiging van harde schijven plaats volgens de strenge DIN 66399-norm. Door ons gesloten proces is de integriteit van uw gegevens volledig gewaarborgd, gedurende het gehele proces, van ophalen tot vernietiging.

Helemaal AVG-proof!

Gesloten proces van harde schijf vernietiging

 Wat is het gesloten proces van harde schijf vernietiging? Veel bedrijven hebben het alleen over de vernietigingsklasse. Echter, zegt dit alleen iets over de snippergrootte van een shredder.

Elcinco maakt écht het verschil door een gesloten proces aan te bieden. Het volledige proces! Dat is dus al vanaf het moment dat wij uw harde schijven inzamelen tot het moment dat wij uw harde schijf vernietigen. Uw gegevensdragers worden bij ons altijd binnen 48 uur na levering vernietigd en zijn veilig gedurende het hele proces. Wij leveren afsluitbare emballage en werken uitsluitend met gescreende medewerkers. Onze vernietigingsruimte heeft elektronische toegangscontrole en constante camerabeveiliging. Uiteraard is de grootte van de snipper niet onbelangrijk. Wij versnipperen uw harde schijven tot deeltjes van maximaal 11mm. U kunt zich voorstellen dat het terugwinnen van data hierna onmogelijk is.

Harde schijven gecertificeerd wipen

 Het shredderen van harde schijven is een beproefde methode om data te vernietigen. Het betekent wel dat de gegevensdrager niet meer kan worden gebruikt. In veel gevallen is dat zonde.

Veel harde schijven of SSD’s zijn namelijk nog prima te hergebruiken. Elcinco is in staat om uw harde schijven datavrij te maken met behoud van uw harde schijf. We maken hiermee gebruik van software die gecertificeerd is door Common Criteria, HIPPA, ADISA, NYCE en NCSC! Wanneer een harde schijf niet meer werkt of beschadigd blijkt te zijn, dan is het wipen van de harde schijf geen optie. Geen probleem: dan versnippert Elcinco de gegevensdrager alsnog in eigen beheer.

Duurzaam uw harde schijf vernietigen

Wipen is de meest duurzame methode van datavernietiging. Dat niet alleen. Het is economisch gezien ook de meest gunstige optie! In veel gevallen vertegenwoordigt uw harde schijf een mooie restwaarde. Wij kunnen u dan een opbrengst uitbetalen, in plaats van kosten in rekening te brengen voor het versnipperen.

Elcinco is de beste keus voor het vernietigen van uw harde schijf

Veel zakelijke klanten weten ons al te vinden; van kleine zelfstandigen tot multinationals.

Maar ook particulieren zijn bij ons natuurlijk van harte welkom! Met meer dan tachtig jaar ervaring en het vooroplopen met nieuwe ontwikkeling sinds onze oprichting, bent u bij Elcinco aan het juiste adres van het vernietigen van uw harde schijf.

Al van oudsher is betrouwbaarheid één van onze kernwaarden. Wij hechten belang aan gemaakte afspraken en werken bovendien altijd zeer discreet. Dat is altijd belangrijk, maar zéker als het gaat om vertrouwelijke zaken zoals datavernietiging. Het is hierbij immers van groot belang om alle risico’s uit te sluiten.

Elcinco is het hét adres voor vakkundige, professionele en gecertificeerde vernietiging van harde schijven. Bent u nu benieuwd hoe safe dat écht is? Vraag dan bij ons om een geshredderde harde schijf in een monsterzakje. Zo ontdekt u zelf dat het onmogelijk is om uit die kleine deeltjes nog data terug te halen.

Interesse? Neem contact met ons op