Oude metalen

Een goede prijs voor uw oude metalen? Elcinco Accu’s en Metalen koopt verschillende soorten metaal in. Voor het inleveren of ophalen van uw oude metalen is Elcinco het adres. Wij kopen onder andere uw oude koper, kabel, zink, lood, aluminium en ijzer van u in. U kunt de oude metalen bij ons komen afleveren, maar wanneer u een grote hoeveelheid oude metalen heeft, kunnen wij deze ook bij u op komen halen. Ook kunt u gebruik maken van onze containerservice; wij plaatsen een oud metaalcontainer op de gewenste locatie en legen deze geregeld voor u! 

Wij willen het u gemakkelijk maken om uw oude metalen te recyclen. Wij bieden concurrerende prijzen, handige betalingsopties en snelle doorlooptijden. Wij zijn er om u te helpen zich te ontdoen van uw schroot op een manier die goed is voor het milieu en u een eerlijke prijs oplevert.

Oud metaal prijs

Bij Elcinco bieden wij u de beste prijs voor uw oude metalen. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke service die wij bieden. Wij helpen u graag, denken met u mee en bieden u altijd de beste prijs voor uw schroot. Wij zijn transparant over de prijzen van oude metalen, u weet vooraf waar u aan toe bent en wat uw schroot waard is. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen. Bent u opzoek naar de inleverprijs van een speciaal soort metaal? Wij hebben voor u een actueel overzicht van bijvoorbeeld de ijzer, kabel, RVS en koper prijs.

Containerservice

Heeft u grotere hoeveelheden metalen of loodaccu’s af te voeren? Dan hebben wij voor u een uniek aanbod: wij bieden een gratis containerservice. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze unieke service. De container wordt bij u geplaatst: permanent, tijdelijk of eenmalig. De omvang van de containers loopt uiteen van 1m3 tot wel 40m3. Voor het afvoeren en recyclen van oude loodaccu’s werken wij met vloeistofdichte bakken. 

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. We bespreken graag samen uw wensen en mogelijkheden.

Oude metalen inleveren

Elcinco is hét adres in de omgeving Westland voor het inleveren van oude metalen. U kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag en zelfs op zaterdagochtend kunt u uw oude metalen bij ons inleveren. 

Sinds maart 2019 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Maasdijkseweg 138 in Wateringen. Op deze locatie hebben wij nóg meer ruimte en kunt u uw oude metalen gemakkelijk bij ons inleveren. Wij beschikken over veel opslagruimte, zowel binnen, als op het buitenterrein. Ook worden onze weegschalen jaarlijks gecontroleerd en geijkt en beschikken we over een gecertificeerde weegbrug voor vrachtwagens.

Het in- en uitwegen van grote hoeveelheden materialen wordt hiermee een stuk vergemakkelijkt, waardoor wij u sneller kunnen helpen bij het inleveren van uw oude metalen.

Voor het inleveren van uw metalen ontvangt u een eerlijke prijs. Daarnaast worden al deze metalen en accu’s gerecycled. Een win-win situatie dus!

Direct een prijs opvragen? Upload je foto