Uitstekende service, kennis en ervaring in het verwerken van uw oude elektronica

Elcinco is specialist in elektronica recycling op een duurzame manier. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van oude elektronica. Wij kunnen moeiteloos uw oude computer, server of andere elektronische apparaat voor u demonteren en op duurzame wijze verwerken. U bent welkom als particulier met enkele stuks, maar staan ook voor u klaar wanneer u grote hoeveelheden oude electronica wilt recyclen. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag. 

Elektronica is een essentieel onderdeel van het leven en ontwikkelt zich snel, waardoor jaarlijks veel elektronica moet worden gerecycled. Door uw oude Elektronica in te leveren bij Elcinco weet u zeker dat er vakkundig met uw oude apparatuur wordt omgegaan. Bij het weggooien van elektronica is het belangrijk de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat gevaarlijke materialen vanuit de elektronische apparaten niet in de bodem of het grondwater terechtkomen. Recycling van elektronica kan het milieu helpen beschermen en de natuurlijke hulpbronnen in stand houden, omdat bij correcte recycling de onderdelen van oude apparaten kunnen worden gebruikt om nieuwe artikelen te bouwen in plaats van extra afval of vervuiling te produceren.

ISO gecertificeerd

Elcinco is volledig gecertificeerd om elektronica te recyclen. Wij bezitten niet alleen het ISO certificaat, maar voldoen ook aan de strenge eisen van de WEEELABEX certificering. Zo kunnen wij u de beste recycling met de minste impact op het milieu garanderen. Kies altijd voor een professionele en gecertificeerde partij wanneer u uw oude elektronica gaat inleveren. 

Bij Elcinco kunt u rekenen op de beste service, juiste afhandeling van het proces en duurzame verwerking van uw oude elektronica. Het gespecialiseerde team van Elcinco staat al tientallen jaren klaar voor iedereen die oude elektronica komt inleveren. Of u nu als particulier enkele stuks komt inleveren of u grote hoeveelheden elektronica wilt recyclen, u kunt altijd terecht bij ons gespecialiseerde team.

U kunt altijd bij ons terecht 

U kunt met al uw oude elektronica bij ons terecht. Of u nu beschikt over grote hoeveelheden of enkele stuks, wij staan graag voor u klaar. Met een eigen demontage lijn en volledig mechanische verwerking van uw oude elektronica, bieden wij u altijd een passende oplossing. 

U bent voor kleinere hoeveelheden oude elektronica zonder afspraak welkom in ons recycle centrum in Wateringen. Hier is een inleverstation waar u terecht kunt met uw auto, busje of bakwagen. U vindt ons op de Maasdijkseweg 138 te Wateringen met de postcode 2291 PJ. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0174 44 22 17 of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Interesse? Neem contact met ons op