Oude servers inleveren

Elcinco is dé specialist als het gaat om oude servers inleveren en recyclen. Is uw netwerk aan vervanging toe en heeft u oude servers of ander overtollig netwerkapparatuur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Elcinco is gespecialiseerd in het afvoeren, recyclen en vernietigen van uw oude server. Voor kleine hoeveelheden kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Indien u meerdere servers wilt inleveren, kunt u via de website een afspraak maken en ontvangt u een persoonlijk voorstel. Naast uw oude servers kunnen wij ook meteen het overige computerafval voor u afvoeren. Denk hierbij aan oude computers, printplaten of andere elektronische apparaten. 

Ontdek het gemak van onze service en lever uw oude server in op onze recycle plaats in Wateringen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

Grote partij oude servers inleveren

Een grote partij oude servers kunt u op laten halen door onze ophaalservice. U kunt een afspraak maken om gratis uw oude elektronica op te laten halen vanaf 250 kg. Dit is voor u helemaal gratis. 

Heeft u vaker grote hoeveelheden oude servers, computers of ander elektronisch afval? Dan kunt u gebruik maken van onze unieke gratis containerservice. Wij stellen deze service beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. De container wordt tijdelijk, permanent of eenmalig op de gewenste locatie geplaatst. Elcinco beschikt over een breed assortiment en heeft diverse soorten en maten containers voor u klaar staan. We hebben containers in de maten: 1m3, 2,2m3, 25m3 en 40m3.

Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. afhankelijk van uw wensen stellen we een bruikleenovereenkomst op voor de container of accubox.

De beste prijs voor uw oude server

Het sorteren en afleveren van uw oude servers kan een flinke klus zijn. Omdat het verschil tussen de diverse materialen flink kan oplopen, helpen wij u graag met sorteren. Door onze persoonlijke en deskundige service weet u zeker dat u het beste bedrag krijgt voor uw oude server.
U kunt uw foto’s sturen naar onze Whatsapp service, zo kunnen wij u van tevoren een indicatie geven van de opbrengsten. In het prijzenoverzicht hebben wij alle schrootprijzen overzichtelijk voor u in een tabel verwerkt. Elcinco is transparant in de prijzen, levert u gegarandeerd de beste service en staat voor u klaar als u vragen heeft over het inleveren van oude servers. 

 

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over oude servers inleveren

Wat zijn oude servers waard?

Elcinco koopt uw oude servers op tegen kiloprijzen. Een complete server levert meer op dan een server waar onderdelen al vanaf zijn gehaald. Een goed werkende server die jonger is dan 5 jaar kunnen wij opkopen tegen stuks prijzen. Bekijk hier wat uw oude server waard is.

Wat gebeurt er met mijn oude server?

Oude servers worden op ons recycle centrum volledig ontleed en uit elkaar gehaald. Alle losse onderdelen worden vervolgens vervoerd naar gespecialiseerde verwerkers waar bruikbare elementen worden teruggewonnen. Op deze manier kunnen deze onderdelen opnieuw worden ingezet.