Oude laptop inleveren

Oude laptops zijn geld waard, het loont om uw oude laptops in te leveren bij Elcinco. Bij Elcinco begrijpen we de waarde van uw oude laptops. Daarom bieden wij een service om ze op een milieuverantwoorde manier te recyclen en de eventueel aanwezige gegevens professioneel te vernietigen. Wij accepteren zowel losse exemplaren als grote partijen zonder afspraak bij afgifte van 10 stuks of minder tijdens onze openingstijden. Wij geven u een goede prijs voor uw oude laptop. Bent u benieuwd wat uw oude laptops waard zijn? Bekijk het overzicht.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Elcinco van harte welkom en kunnen oude laptops inleveren. Wanneer u grote hoeveelheden oude laptops heeft adviseren wij u voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op te nemen. We kunnen u een passende prijs bieden of eventueel de grote partij bij u op komen halen.

Vertrouwd omgaan met uw oude data

Zonder dat u erover nadenkt staat er misschien nog talloze oude data op uw oude laptop. Uiteraard wilt u voorkomen dat deze data op straat komt te liggen. Wij zijn gecertificeerd om uw harde schijf vakkundig te wissen of te vernietigen. Indien gewenst kunnen wij het voor u versnipperen. Bij beide methodes garanderen wij u dat al uw gegevens zijn vernietigd, u ontvangt dan ook een overzicht van de vernietiging van uw harde schijf. 

U kunt zelf uw harde schijf uit uw laptop halen om deze door ons te laten vernietigen maar dit kunnen wij ook uit handen nemen. Heeft u vragen over het inleveren van uw oude laptop of over onze manier van data vernietiging? Neem contact met ons op. 

Ophaaldienst voor bedrijven en scholen

Voor grote partijen oude laptops hebben wij een ophaaldienst voor bedrijven en scholen in het leven geroepen. We beschikken over de juiste vervoersmiddelen en verpakken is niet nodig, dit doen wij ter plekke met onze speciale emballage. Bijbehorende randapparatuur zoals bekabeling, muizen en eventueel losse toetsenborden nemen wij ook voor u mee. 

U kunt gebruik maken van onze ophaaldienst als:

  • De laptops niet ouder zijn dan 5 jaar en nog goed zijn voor hergebruik.
  • De totale omvang minimaal 250 kg is inclusief bekabeling en overige randapparatuur. 

De opbrengst van de oude laptops wordt gebruikt om onze ophaal kosten te dekken. Wilt u grotere partijen oude laptops inleveren, dan is de kans groot dat er nog een vergoeding voor u tegenover staat.

Duurzaamheid voorop

Elcinco heeft uitgebreide, gecertificeerde ervaring in de verwerking en recycling van oude laptops en andere elektronica. Om ervoor te zorgen dat deze grondstoffen zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk blijven, werken wij samen met een sociale werkplaats die de apparaten handmatig demonteert – een activiteit die voornamelijk wordt uitgevoerd door mensen die elders moeilijk werk kunnen vinden. Dankzij onze zorgvuldige aanpak garanderen wij maximale recyclebare percentages. Duurzaam uw oude laptop recyclen doet u met Elcinco.

Interesse? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over oude laptops inleveren

Waar kan ik oude laptops inleveren?

Net als alle overige elektronica kun je oude laptops inleveren bij Elcinco. Voor grotere partijen of een prijs op maat kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten.

Wat is mijn oude laptop waard?

Wij hanteren kiloprijzen voor oude laptops. Op onze website vind je een overzicht van alle actuele prijzen die meermaals per dag worden geüpdatet. Wij garanderen u de beste prijs voor uw oude laptop. 

Wat gebeurd er met de data van mijn oude laptop?

Nadat u uw oude laptop bij ons inlevert wordt deze vakkundig vernietigd. Alle bruikbare onderdelen worden gesorteerd en wij kunnen indien gewenst ook uw harde schijf voor u versnipperen.

Waarom oude laptop inleveren?

Laptops bevatten veel waardevolle en herbruikbare materialen zoals aluminium, koper, goud en palladium. Ook bevatten laptops een batterij die kan ontbranden wanneer deze niet op de juiste manier wordt vernietigd. Heeft u een laptop van 5 jaar of jonger? Dan levert deze geld op!